hír pályázat díj Aá Design Award design pályázat

Február 28-ig lehet benevezni az A’ Design Award & Competition nemzetközi dizájnversenyre

Újabb lehetőség a nemzetközi elismerés megszerzésére


Filep Enikő | 2017.01.24
Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján adnak át A’ Design díjakat azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak.

A versenybe nevezett munkákat szakértők értékelik, és egy befolyásos zsűri bírálja el névtelenül, melyet tapasztalt akadémikusok, a sajtó prominens képviselői és széles körben elismert szakemberek alkotnak. Az A’ Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének az A’Design díj által.
Az A’ Design díj meghozza a nyertes dizájnerek számára az áhított elismerést. Ez a díj magában foglalja, de nem kizárólagosan, a következőket: nemzetközi dizájnbizonyítvány fémkeretbe foglalva, meghívó egy exkluzív gálaestre Olaszországba, a díjazott munkák hagyományos és virtuális kiállítása, a díjazott munkák A2 formátumú plakátja, a legjobb munkák publikálása a nyomtatott évkönyvben, különleges 3D-s fémtrófea fekete luxusdobozban, a projekt több mint 20 nyelvre történő lefordítása a nemzetközi publikum tényleges elérése érdekében, egy exkluzív interjú a győztessel, a sajtóközlemények elkészítése és terjesztése, engedély az A` Design Award Winner logó használatára, a díjazott munkák promoválása több ezer más kiadvány irányába, megjelenés a médiában a médiapartnerek támogatásával, felvétel a Világ Dizájn Ranglistájára, valamint hozzáférés további marketing és PR eszközökhöz.

Tudjon meg még többet az A’Design Awards-ról
Nézze meg az A’ Design Awards bemutatóját >>
Az A’ Design Díjak részletes bemutatása >>

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások