hír kiállítás fuga metszet

Ilyen még nem volt: a Metszet folyóirat kiállítása


Csépé | 2015.01.26
A most ötéves Metszet építészeti folyóirat első öt évének címlapgrafikáiból nyílik kiállítás a Fuga központban. Megnyitja: Wesselényi-Garay Andor és Szalai András.
„Építkezési kalandjaim” címmel stand-upot tart: Fábry Sándor

Időpont: február 11. (szerda) 18:00
Helyszín: FUGA építészeti központ, V. Petőfi Sándor u. 5. (Földszint, L alakú terem)
cím: „5 év, 30 építészgrafika”
Megnyitja: Wesselényi-Garay Andor és Szalai András.
„Építkezési kalandjaim” címmel stand-upot tart: Fábry Sándor
Gyakorló építészek tervezik már öt éve a Metszet folyóirat címlapjait: a folyóiratban alaposan bemutatott épületet kifejező rajz, montázs kerül a fedőlapra. Az első öt év grafikái érdekes metszetét adják nemcsak a korszak építészeti termésének, de az építészeti grafikának is. Az összegyűlt harminc alkotást mutatjuk be a Fuga kiállítótermében.

A kiállítók: Annus Marina, Berzsák Zoltán és Mravik Csaba, Csányi Tamás, Dévényi Tamás, Farkas Attila és Tóth Tamás, Földes László és Balogh Csaba, Hajnal Építésziroda, Hatvani Ádám, Hőnich Richárd, John Pawson, Juhász Ágnes és Kozma Klára, Kalmár László és Zsuffa Zsolt, Kengo Kuma & Associates, Kéthely Zsuzsanna és Vékony Péter, Lázár Antal, Lázár Zsófia, Lukács & Vikár, Makovecz Imre(†), Máté Tamás, Molnár Csaba, Muray Eszter, Pethő László, Roeleveld-Sikkes Architects, Szabó Levente, T2A Építész Iroda, Tarsoly Csaba, Török és Balázs Építészeti Kft., U. Nagy Gábor, Vasáros Zsolt, Vincze László, Zaha Hadid Architects.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások