exkluzív rendezvény képzés ökologikus Hajnal Építészeti Iroda Matolcsy Renzo Piano Solar Decathlon

Ilyen még nem volt! Nemzetközi szinten a lakástervezésről!

Öko-logikus Építészet 2020 konferencia


Csépé | 2020.05.15

Renzo Piano egyik épülete is terítékre kerül a 2020-as Öko-logikus Építészet konferencián, de a Pécsi Egyetem Solar Decathlon csapata eredményeivel is megismerkedhetünk: ők azok, akik tavaly is és jövőre is bekerültek az egyetemek közötti környezettudatos építési verseny döntőjébe. Dr. Kondor Tamás a pécsi és Frauke Rottschy a wuppertali egyetem oktatója ad elő.

Hajnal Zsolt és Kendelényi Péter a „pesti Bosco Verticale” zöldített lakótornyait mutatja be, Matolcsy Károly pedig a Solar Decathlon kapcsán a kockaházak felújításáról ad elő. Felvételről mutatják be a tervezők dr. Reith András vezetésével a még tervezés alatt álló zuglói smart city projektet. Ezen kívül szó lesz még az okos városokról, rengeteg jó hőszigetelési és épületszerkezeti megoldásról.

A május 28-i online távoktatásért 2 továbbképzési pont jár (az oktatást felvételről is meg lehet néhány napig nézni). A résztvevők ajándékba megkapják (postán) nyáron az Építési Megoldások illetve a Metszet folyóirat egy-egy példányát, mely kifejezetten az alkalomhoz kapcsolódva jelenik meg. A webináriumon a szakértőktől közvetlenül is lehet kérdezni, és elektronikus háttérinformációk,a  hozzászólásokhoz kapcsolódó elektronikus prospektusok is érkeznek. A távoktatásnak köszönhetően a képzés olcsóbb is, mint az elmúlt években!

Részletes program és jelentkezés: https://artifexkiado.hu/termek-cikk/lakoepuletek-felujitasok-kozel-nulla-kovetelmenyszinten

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások