hír épületek tervek

Kezdődik a Balance Loft fejlesztése a Váci úton


sebesp | 2016.09.17
Újabb különleges budapesti irodaépület lesz hamarosan a Váci úton. A CPI Hungary folytatja felújítási programját a Balance Office Parkban, most a parkban található régi gyárépületet alakítják át exkluzív, loft típusú irodaházzá.

A különleges fejlesztés a tervek szerint 2017 novemberére fejeződik be, de az újonnan elkészült a www.balanceloft.hu köszöntő weboldal lehetőséget nyújt arra, hogy virtuális túra keretében bárki megnézhesse a létesítményt. Az épületnek 6500 négyzetméternyi bérelhető területe lesz, amely hatékonyan, rugalmasan alakítható, 350 és 5000 négyzetméter közötti irodaterületek állnak a leendő bérlők rendelkezésére, igényektől függően.

A Balance Loft szerkezetileg, műszakilag és esztétikailag is speciális megoldásokat kínál. Emberközpontú munkakörnyezetet biztosít a 3000 négyzetméter parkosított udvar is, ahol kültéri tárgyalók állnak a bérlők rendelkezésére. Emellett pihenőpadok, sportolási lehetőségek, az épületegyüttesen belül pedig étterem, kávézó és üzlet szolgálja az itt dolgozók kényelmét.

„A Balance Loft épületének újrapozícionálása rendkívül izgalmas feladat, mely folyamatos szakmai motivációt nyújt mindnyájunknak. Ez a fejlesztés nemcsak a CPI magyarországi iroda-portfóliójának újragondolása szempontjából jelentős lépés, de fontos átmenetet képez a már elvégzett épület felújítások és a tervezett, új irodaház fejlesztések között”– mondta Simonyi Balázs, a CPI Hungary értékesítési vezetője.

A Balance Loft építésével az irodacsoport főleg az IT, telekommunikációs, illetve marketing szektorra összpontosít, ám a Loft irodaélmény kisebb cégek számára is elérhetővé válik, a jó oszthatóságnak köszönhetően” – hangsúlyozta Bodahelyi András, a Balance Loft értékesítési menedzsere.

Forrás: realista.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások