rendezvény

Nézze meg Zaha Hadid új bécsi épületét vagy Budapest új attrakcióit élőben!

Kreatív rekonstrukciók – száguldó konferencia


Csépé | 2014.09.15
A Várbazár, a Kossuth-tér, a Fradi-pálya buszos meglátogatása profi vezetéssel, vidéki indulással – vagy Zaha Hadid, Dominique Perrault legújabb építészeti remekműveinek megtekintése budapesti indulással. A buszokon száguldó konferencia segíti a mélyebb megértést. Ilyen még nem volt!

Igazi szakmai ínyencségnek ígérkezik a Kreatív rekonstrukciók – száguldó konferencia buszútja. Kétféle útból lehet választani: elsősorban a Budapesttől távolabb élőknek segítség a frissen elkészült legjelentősebb fővárosi rekonstrukciókra látogató túra. Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Békéscsaba, Szeged valamint Pécs, Szekszárd, Nagykanizsa, Balatonboglár, Sopron, Győr azok a városok, ahonnan buszok indulnak a legfrissebb fővárosi nagyprojektekre kíváncsi szakemberekkel. A buszokon elhangzik néhány, a felújításokhoz kapcsolódó előadás (MÉK: 2 kreditpont), a helyszínen pedig a tervezők mutatják be a projekteket, majd egy meleg ebéd után indulnak vissza a járművek. A meglátogatott projektek:
A Várkert Bazár – Potzner Ferenc vezetésével;
A Kossuth tér, és a Parlament új látogatóközpontja – Tima Zoltán vezetésével;
Groupama Aréna (Ferencvárosi Stadion) – Streit Ágnes vezetésével.

A másik út Budapestről Bécsbe vezet: Zaha Hadid LLC épülete a Wirtschaftsuniversität új Campuszán az egész világon hatalmas feltűnést keltett. Közel kétórás szakmai vezetéssel tekintjük meg a tavaly év végén elkészült, ferde falú épületet. Ennél is frissebb Dominiqe Perrault DC Tower magasháza, Bécs egyik legfontosabb épülete Donau Cityben. Összesen négy épület kerül terítékre, úgyhogy az étkezés a buszon, úticsomagból történik majd, így is feszes a program, reggel 7-től este 8-ig tart a teljes út. Tolmácsolást biztosítunk azoknak, akik erre igényt tartanak. Itt az odafele úton elhangzanak a szakmai felvezetések a látogatáshoz (és ezért itt is jár a két kreditpont).
A helyek végesek, így kérjük az érdeklődőket, minél előbb regisztráljanak!(A regisztrációk sorrendjében töltjük fel a helyeket – és eddig minden őszi rendezvényünk teltházas...)

További részletek

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások