pályázat csarnok csarnok nagydíj

Ön szerint melyik a legszebb csarnok?


Csépé | 2013.07.02
Beindult a szavazás a csarnokdíj pályázatra. Már az első napon megjelentek a legnépszerűbb csarnokok a Tervlap.hu második oszlopában, mutatva a szavazási aktivitást. Az első nevezésekből látszik: egyes régiókban igen erős a mezőny!

Már az első nap elkezdtek "felkúszni" a Tervlap második oszlopába a csarnoképületek - hiszen a szavazásra ugyanaz a gomb szolgál, mellyel egyes cikkek népszerűségét is mérik. Várhatóan a szavazás első hónapjában a csarnokok uralni fogják a "legnépszerűbb cikkek" listáját, de a szavazás tovább folyik szeptember elejéig - akár minden nap leadható szavazat -, csak akkor dől el, régiónként mely csarnokok mutatkozhatnak be a Csarnokmegoldások konferencián, és lesz így esélyük a helyszíni szavazatokkal a Csarnok Nagydíj elnyerésére.
Számos ismert csarnoképületet neveztek a díjra - némelyik már más elismerést is nyert - ami jól mutatja: valóban szükség van ezeknek a speciális épületeknek a külön díjazására.
A csarnoképületek itt láthatók egy rovatba gyűjtve (a csarnokdíj rovatba) - együtt az eddigi 32 induló, és az esetleges későbbi csatlakozók, hiszen a nevezés még nem lezárt: akinek van jól sikerült csarnoka, továbbra is nevezhet, ennek részleteiről itt olvashatnak, és a zsűri - szintén régiónként kiosztott - díjáért ugyanakkora eséllyel indulhat, mint a már fent lévők!

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások