Csépé | 2020.04.17

Kik kapják az ICOMOS díját, és kik a Citrom-díjat? Erre is fény derül szombaton 15:30-kor, amikor felkerül az internetre a szervezet konferenciájának teljes anyaga, hat illusztris előadóval.

"Tekintettel a kialakult pandémiás helyzetre, idén a Műemléki Világnap alkalmából online konferenciát szerveztünk Újragondolt műemlékvédelem címmel. Megtekinthető, illetve letölthető április 18-án 15.30-tól honlapunkról. A program elején ismertetjük a 2020-ban díjazottakat.
Minden kedves érdeklődőt tisztelettel várunk az Egyesület honlapjára a műemlékvédelem ünnepén." – fogalmaz a honlapján az ICOMOS, elnöki meghívójában.

A konferencián előad a fiatalabb generáció nevében Krähling Anna és Schuszter Dániel, a középgeneráció képviseletében Nagy Gergely Domonkos és Bognár Gábor (az ő előadása csak olvasható), a legtapasztaltabbak közül pedig Dévényi Tamás és Fejérdy Tamás. A konferenciát online képzésként egy továbbképzési (kredit)pontért is meg lehet hallgatni.

A felvétel az ICOMOS honlapján igyenesen megtekinthető, a Műemlékvédelmi Világnap 2020 címre kattintva. 

Amennyiben kreditpontos képzés keretében szeretné az előadásokat meghallgatni, itt jelentkezzen a képzésre. Az 1 kreditpontért az előadások megtekintése után 20 tesztkérdést kell megválaszolni. Az előadások később is elérhetőek maradnak. 

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások