hír rendezvény cikk építész fallabda griff kupa squash verseny

Vasárnap visszatér az Építész Kupa! – ŐSZRE NAPOLVA!

VIII. Építész Squash Kupa


gszilagyi08 | 2018.04.17
Egy év szünet után vasárnap visszatér a Griff Squash & Fitness Clubba a nagy sikerű Építész Kupa, amelyen az építőipar képviselői, szaktervezők, kivitelezők, forgalmazók, fejlesztők, iparművészek, építészek és építészhallgatók mérik össze fallabda-tudásukat. A RENDEZVÉNYT SZEPTEMBERRE HALASZTOTTÁK!

Akárcsak az elmúlt hét alkalommal, a viadalt ezúttal is handicap-rendszerben rendezik meg, így azok a résztvevők, akik szerepelnek a magyar ranglistán, hátrányból indulnak teljesen amatőr ellenfeleikkel szemben. Természetesen két amatőr összecsapása 0-0-ról indul a 11 pontig tartó szettekben, amelyekből a verseny elején kettőt kell nyerni a győzelemhez, viszont a helyosztókon már három játszma szükséges.

A rendezvény célja, hogy alkalmat adjon a sportolásra és a társasági életre úgyszintén.

A VIII. Építész Kupára pénteken 22 óráig várják a nevezéseket a nevezes@griffsquash.hu címen névvel és telefonszámmal, a nevezési díj 5000 forint, amely a játék mellett magában foglal egy energiaitalt és egy versenypólót is. A létszámtól függően svájci rendszerben, vagy csoportmérkőzésekkel rendezik meg a viadalt, az első nyolc helyig kijátszva.

Fontos, hogy ha egy játékos nevezett, de nem jelenik meg a versenyen, akkor a nevezési díjat meg kell térítenie, s amennyiben ez elmaradt, akkor a következő versenyen nem vehet részt.

FIGYELEM!

A szervezők közleménye szerint:

"Sajnos technikai okok miatt elmarad a holnapi, április 22-i VIII. Építész Squash Kupa.

A verseny nem végleg marad el, csak egy másik időpontban kerül megrendezésre!"
 

"Az új tervezett dátum: 2018 szeptember 1 - szombat"

Ezúttal is várnak mindenkit szeretettel a Griff Squash & Fitness Clubban.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások