cikk

Új kiadvány a szakszerű burkolási munkák segítésére

Megjelent a TKB-6. műszaki tájékoztató a burkolók által használt eszközökről


BrassnyoL_elofiz | 2020.10.26

A kivitelezésben használt eszközökről alig található ismertető anyag a piacon, annak ellenére, hogy nagyon sok – a munkavégzést jelentősen megkönnyítő és -gyorsító – szerszám jelent meg az elmúlt években. Ezen a helyzeten igyekszik segíteni a most elkészült kiadvány.

Európai szakmai szövetségekkel kötött megállapodásaink eredményeként újabb műszaki kiadvány jelent meg a kivitelezők támogatására magyar nyelven.

A múlt héten felkerült a német Industrieverband Klebstoffe – TKB (Ragasztóipari Szövetség – Építőipari Ragasztók Műszaki Bizottsága) honlapjára a kiadványaik közül elsőként – a Burkolástechnika Egyesület által – magyarra fordított TKB-6, amely a fogazott kenőlapok (fogazott simítók) típusait mutatja be.

A tájékoztató anyag célja, hogy segítséget nyújtson a hideg- és melegburkolóknak a burkolatok ragasztásához javasolt munkaeszközök kiválasztásában.

Az eddigi készült német, angol és francia változatok után a magyar a negyedik nyelv, amelyen TKB tájékoztató elérhető.

A TKB kérésére csak az ő honlapjukon lesz elérhető és onnan letölthető a dokumentum, hogy az esetleges frissítések után ne okozzanak gondot a piacon található különböző változatok.

Letöltés itt, a Bauklebstoffe / Verlegewerkstoffe menüpont TKB-6 pontjánál, ITT

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások