színkép | 2013.12.15
A MÉK Belsőépítészeti Tagozatának felhívása az Év Belsőépítésze díjra történő jelölésre

A MÉK Belsőépítészeti Tagozata ismételten várja azokat a jelentős belsőépítészeti munkákat, amelyeket az Év Belsőépítésze pályázatra szeretnének jelölni. A díjra bármely okleveles belsőépítész munkáját lehet jelölni. Jelölhet bárki: magánszemély vagy szervezet. A jelölések alapján a MÉK Belsőépítészeti Tagozata kéri fel a tervezőket a pályázati dokumentáció összeállítására.
A Laki Péter által alapított díjat évente a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata adományozza kiemelkedően magas vagy különös tervezői értékekkel rendelkező belsőépítészeti munkáért. A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.
A felterjesztéseket írásban és e-mailen lehet megtenni az alkotás címe, helye, valamint az okleveles belsőépítész neve és elérhetősége közlésével.
Levélben a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatához címezve (1088 Budapest, Ötpacsirta u.2.), valamint rajnai.katalin@mek.hu e-mail címre.

Kérdésekkel O.Ecker Judit tagozatvezetőt lehet megkeresni a 06/1 341-0104 telefonszámon, illetve az ecker.judit@upcmail.hu e-mail címen.

Határidő: 2014. február 17. (hétfő)

Kérünk mindenkit, hogy a felhívást az ismerősök és a barátok körében is terjessze.

O. Ecker Judit
MÉK Belsőépítészeti tagozat vezetője

Forrás: www.mek.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások