tervek

Az új érdi járásbíróság épületében hét település ügyeit intézhetik majd egy helyen


Java | 2020.05.28

A Budapest agglomerációjában épülő közintézmény 3,24 milliárd forintból valósul meg zöldmezős beruházás keretén belül. A Szabadság tér és Ellenőr utca találkozásánál épülő 3 570 m2-es épületben találhatjuk majd az érdi bíróságot és az ügyészséget is, közel a polgármesteri hivatalhoz és a rendőrkapitánysághoz.

A projektben 99 parkolót is kialakítanak, valamint járdák építésére és közterület-fejlesztésre is sor kerül. Az érdi járásbíróság épületében Érd, Százhalombatta, Pusztazámor, Diósd, Tárnok, Sóskút és Törökbálint hivatalos ügyeit lehet intézni. Az ügyforgalom egyre növekvő száma szükségessé a meglévő épület bővítését.

A kivitelező Épkar Zrt. és Fejér-B.Á.L. Zrt. szerint a kivitelezés 2021 első félévében zárul le, a beköltözésre 2021. szeptemberében kerül sor. Az Érdi Járásbíróság épületében eddig is kiemelt figyelmet fordítottak mind az ügyfelek, mind pedig a bírósági dolgozók komfortérzetére, biztonságára. A földszinten kap helyet az ügyfélközpont, a tanúgondozó szoba, továbbá kilenc terem és a tágas várakozóhelység. Az emeletet a bírósági dolgozók irodái, valamint a tanácstermek foglalják el.

Már az utolsó munkafázis kezdődött meg, a belső munkálatok folynak.

Forrás: Magyar Építők

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások