hír cikk apartman beruházás Dubaj építészet luxus Palm 360 penthouse

Dubaj újabb őrületes terve: végtelen medencét is kapnak a luxusimádók


donkanyar | 2016.09.24
Végtelen medence is lesz Dubajban azokban a felhőkarcolókban, amelynek terveit nemrég mutatta be a Nakheel ingatlanfejlesztő társaság. A Palm 360 névre keresztelt komplexum két toronyból áll majd, amelyek egyébként tengerbe épített mesterséges szigeten épülnek majd fel.

Mivel a tervezett tornyokat a tengerbe épített mesterséges sziget,a Dzsumeira Pálma körüli sarlón épül majd fel, így igazán látványos építkezésről beszélünk, amelyet 2020 közepére terveznek átadni – áll a Nakheel ingatlanfejlesztő társaság közleményében.

A tornyokban 12 penthouse-t alakítanak ki, közülük hat igazán tágas, azaz 1115 négyzetméteres lesz: ezeket a lakásokat persze minden luxussal felszerelik majd, így lesz bennük saját medence, edzőterem, házimozi és cselédszoba. Ezenkívül még 252 apartman és két butikhotel is helyet kap a tornyokban.

A Palm 360 legkülönlegesebb része kétségtelenül a végtelen medence lesz. Ez a 30. emeleten köti majd össze a két tornyot, több mint 170 méteres magasságban. A hossza pedig 135 méter lesz, ami nagyobb, mint egy focipályáé.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások