hír exkluzív dísztárgy ékszer építészeknek kisplasztika ajándék

Egyedi ajándéktárgyak építészeknek

Ékszerek és "galaxis" kisplasztikák


bojti | 2018.05.23
Az ajándék műfajban nem gyakori az építészethez szorosan kötődő szemléletű, egyedi tárgyak jelenléte.
Az azték piramisépítészetre utaló, letisztult geometrikus spirálokat megjelenítő egyedi fém kisplasztikák ("galaxisok") és ékszerek kiváló ajándékok lehetnek az építészvilágban.


Az ajándék műfajban nem gyakori az építészethez szorosan kötődő szemléletű, egyedi tárgyak jelenléte.

Az azték piramisépítészetre utaló, letisztult geometrikus spirálokat megjelenítő egyedi fém kisplasztikák ("galaxisok") és ékszerek kiváló ajándékok lehetnek az építészvilágban. (10X10X8 cm.)A kicsinységükben is monumentális arányú részletek a minimalista építészeti gondolkodás, konstruktivitását modellezik.A szigorú, geometrikus rendező elv egy monolitikus városképi makett formájában puhul le és válik emberarcú, egységes és organikus egésszé. A kisplasztika utalhat az ismeretlen galaxisok száguldó bolygóira is, a fantáziára bízva annak továbbgondolását.Az egyedi, elegáns matt fekete karton dobozban a szivárvány minden színében pompázó, mégis fegyelmezett kisplasztika úgy van rögzítve, hogy az oldalára billentve látványosan bemutatható egy polcon, asztalon elhelyezve. Az aranyszínű logóval ellátott doboz tehát a szállíthatóságot és egyben a tálalást is biztosítja.A hasonló megjelenésű ékszerek mindig egyedi módon utalnak a fenti ókori építészet konstruktív geometriájára, szerves egységére. (nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók)Az kisplasztikák és ékszerek minden példánya a világon megismételhetetlenül egyedülálló darabok!

(A termékeket szerzői jog védi!)A mellékelt fotók valós tárgyakról készültek, de érdeklődését a következő email-címre küldve szívesen elküldjük az épp aktuális, egyedi választékot is:BOA DESIGN e-mail: boadesign1@gmail.com

tel.: +36. 20 333 9177


A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások