hír

Épületgépész kurzussal bővült a tervlap.hu továbbképzési kínálata

Ajánlja a tervlap.hu kötelező továbbképzését gépész kollégáinak is!


pestimonika | 2012.09.18
A kötelező mérnöki továbbképzések között elindult az épületgépészeknek szóló kurzus. A rendelkezésre álló 6 órányi tananyagból öt órányit kell kiválasztani és elvégezni, amit a vonatkozó tesztek kitöltése igazol.
A tananyagok között szerepelnek szöveges anyagok és konferencia előadások felvételei is. A tematika az általános, áttekintő anyagoktól kezdve (energetikai körkép, az épületenergetika alapvető fogalmai, az épületek jelenlegi és várható energetikai követelményei, energiatanúsítás, építmények tűzvédelmi követelményei, az építési folyamatban résztvevők feladatai és felelőssége) a gyakorlati példákig terjed (a nemzetközi minősítő rendszerek magyarországi alkalmazhatósága, esettanulmány a Lurdy Házról, az ISO 50001 energiagazdálkodási irányítási rendszerszabvány).

Az online kurzus nagy előnye, hogy kényelmesen, kedvező áron, rugalmas időbeosztással végezhető el. Időbeli korlátja nincs, bármikor megszakítható és folytatható, a tesztek kitöltésénél sincs a próbálkozásokra nézve semmilyen számbeli korlátozás.

A képzést a Magyar Mérnöki Kamara a 03/2012/5207-KT számon akkreditálta.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások