színkép | 2015.07.23
Még 10 napig, augusztus 2-ig várják építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését az általuk jól ismert templomok bemutatására.

Az Ars Sacra Fesztivál első napja - a Kulturális Örökség Napjaival együtt - a Nyitott Templomok Napja (2015. szeptember 19.), amikor a templomok, zsinagógák megnyitják kapuikat, és a közösségek bemutatják templomaik művészeti értékeit, színes kulturális programokkal, helyenként toronymászással várják az érdeklődőket.

Elsősorban olyan önkéntes építészek, belsőépítészek, történészek, művészettörténészek, régészek és restaurátorok jelentkezését várjuk, akik 2015. szeptember 19-én, szombaton szívesen bemutatnának 1-1 olyan régi műemlék vagy új templomot, amit jól ismernek, esetleg terveztek, vagy környezetükben található.

Várjuk jelentkezésüket email-ben az ars-sacra@ars-sacra.hu, vagy a www.ars-sacra.hu honlapon 2015. augusztus 2-ig, hogy programjuk bekerülhessen a nyomtatott programfüzetbe!
Aki csak később tudja a programot beküldeni, semmi gond! A honlapon az utolsó pillanatban feltöltött rendezvényt is meghirdetjük! (A programok adatait online tölthetik fel, regisztrálás után, 1 db JPG kép feltöltésével.)

A szakrális épületlátogatásokat és a szakmai vezetéseket az érdeklődő közönségnek a Fidelio Ars Sacra Fesztivál 2015 különszámában, a www.ars-sacra.hu, a www.oroksegnapok.hu, és építész honlapokon kívánjuk megjelentetni.


NYITOTT TEMPLOMOK NAPJA


ONLINE PROGRAM FELTÖLTÉS

Jelentkezésüket előre is köszönjük!

Ars Sacra Alapítvány
1126 Budapest, Márvány u. 28.
Tel/fax: +36-1-214-0858
E-mail: ars-sacra@ars-sacra.hu
Honlap: www.ars-sacra.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások