hír

Kiégett a Vadász-műterem a Kmety utcában


Csépé | 2012.01.26
Budapest, 2012. január 26., csütörtök (MTI) - Kigyulladt egy ház tetőszerkezete csütörtökre virradóra Budapest VI. kerületében; a tüzet azóta eloltották, senki nem sérült meg. Mint megtudtuk, az iroda azonos Vadász György műtermével.

Mint olvasónktól értesültünk, az MTI szenvtelen híre mögött Vadász György és Bence irodájának leégése állt. A nol.hu úgy fogalmaz: "Az iroda munkatársai szerint megsemmisültek az utóbbi húsz év tervezőmunkájának papírdokumentumai, a számítógépekben lévő terveket, dokumentumokat azonban talán sikerül megmenteni."
Olvasónknak Vadász Bence így fogalmazott: "leégett az irodánk, minden odaveszett, a fedélszék, a gép, a konyha, a szerver, a tervek, minden..."


Aki járt náluk, tudja: rengeteg makett, tervek, gyönyörű grafikák voltak felhalmozva - pótolhatatlan... A nol.hu szerint Kő Pál átmenetileg felajánlotta műtermét - le a kalappal. Aki tud, segítsen!

Az MTI híre: "Budapest, 2012. január 26., csütörtök (MTI) - Kigyulladt egy ház tetőszerkezete csütörtökre virradóra Budapest VI. kerületében; a tüzet azóta eloltották, senki nem sérült meg - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a lángok egy Kmety György utcai kétemeletes épület 400 négyzetméteres tetőterében, egy irodahelyiségben csaptak fel. A tűz kilenc lakást érintett, egy időre tizenegy embernek kellett elhagynia az otthonát.
Kisdi Máté elmondta, hogy a tüzet mostanra eloltották, a lakók visszatérhettek a házba; az eset során senki sem sérült meg. A tűzoltók még a helyszínen vannak, az utómunkálatokat végzik, a parázslást fojtják el.
A tűz keletkezési körülményeit a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati csoportja vizsgálja."

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások