pályázat beton pályázat

Legyél te is a VPI Beton tervezője!

Pályázati felhívás


Sütöri Laura | 2023.03.10

A VPI Beton, Magyarország piacvezető beton utcabútorgyártója meghirdette első Call for Designers programját. A kiválasztott tervezők olyan termékeken dolgozhatnak együtt velük, amelyekkel sokszáz ember találkozik majd nap mint nap a köztereken.

A jelentkezők a VPI Beton új köztéri bútorainak tervezésére pályázhatnak. A legalább BA/BSc diplomával rendelkező terméktervezők, szobrászok, építészek, tájépítészek vagy formatervezők portfóliójuk feltöltésével online jelentkezhetnek a programra a VPI honlapján. 

A pályázók közül szakmai zsűri választja ki azokat a tervezőket, akiket koncepcióterv kidolgozására kérnek fel. A koncepciótervet beadó szakemberek 200.000 forintos díjazásban részesülnek, és a legjobb ötletek tervezőinek a VPI szerződést ajánl. A kiválasztott ötletekből a VPI teljes infrastruktúrájával és a tervező közreműködésével fejlesztenek bútort, ami része lesz a kínálatuknak és kikerül a közterekre.  

Jelentkezési határidő: 2023. március 20. 

További információ és jelentkezésFacebook-esemény

VPI Beton
A cég fő profilja a köztéri betonbútorok tervezése és gyártása. Termékeik fejlesztésében és kivitelezésében is a közterek innovatív megközelítésére törekszenek folyamatos kísérletezéssel és új utak keresésével.  A VPI Beton Magyarország piacvezető beton utcabútorgyártója, mindemellett hét európai országban és az USA-ban is forgalmazzák termékeiket.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások