hír pályázat díj rendezvény

Már csak egy hétig lehet nevezni a Minőségi Csarnoképítésért - Csarnok Nagydíjra


Csépé | 2013.09.03
Az eddig példa nélküli díj a legjobb csarnokokat keresi az ország öt régiójában. Szeptember 10-éig lehet nevezni mindössze néhány adat és fotó megküldésével. A legjobbakat a szakmai közönség és a zsűri is kiválasztja régiónként.

Már készül a díj plakettja Magyar Márta keramikusművész műhelyében, és már zajlik a jelentkezés a Minőség a csarnoképítésben - Csarnokmegoldások 2013 konferenciára is, ahol a második fordulóba jutott pályázók be is mutatják épületüket. Ennek a bemutatkozásnak az alapján választja ki a zsűri és a jelenlévő szakmai közönség a legjobbakat. Ugyanakkor pályázni még lehet, és főleg a vidéki régiókban érdemes is, hiszen itt nincs a közönségszavazáson olyan parázs hangulat és olyan kiélezett verseny a közönségszavazatokért, mint a központi régióban.
A legjobb pályázatokat a Metszet folyóirat 2013/6 száma közli, és persze számítunk a helyi és szakmai sajtó érdeklődésére is az úttörő vállalkozás kapcsán. A zsűri tagjai: Elnök: Dobai János DLA, az Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék tanszékvezetője
Tagok: Polgár László (ÉTE; FIB; MÉÁSZ Beton Tagozat; MABESZ), Csanády Pál építész, a Metszet főszerkesztője

Pályázati tudnivalók

Jelentkezés a konferenciára

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások