hír

Minőség a csarnoképítésben – már online változatban is


pestimonika | 2013.10.15
A tervlap.hu szabadon választott továbbképzései közé felkerült a nemrég befejeződött Minőség a csarnoképítésben országos konferenciasorozat előadásaiból álló új tanfolyam, amely az ipari építészet jelenlegi trendjeitől a csarnokoknál használt épületszerkezeteken át az új műgyanta padló irányelvig gazdag tudásanyagot nyújt az érdeklődőknek.
A konferenciák résztvevői itt online formában is elérhetik a már meghallgatott előadások anyagát. Akik pedig nem jutottak el az országos rendezvénysorozat egyik állomására sem, az interneten keresztül, a saját időbeosztásuknak megfelelően, akár a karosszékükben ülve szerezhetnek 2 kreditpontot a tanfolyam elvégzésével.
A 21. századi ipari építészet aktuális tendenciáit Dobai János DLA, a BME Ipari és Mezőgazdasági Tanszék tanszékvezetője foglalja össze. A hallgatók első kézből, Polgár Lászlótól, a betonszakma doájenjétől kaphatnak friss információkat az épülő debreceni stadion tervezéséről. Asztalos István, a Szilikátipari Tudományos Egyesület elnöke a műgyanta padlóbevonatok tervezéséről és készítéséről a közelmúltban elkészült műszaki irányelvet ismerteti előadásában. Mindezek mellett több előadás foglalkozik a csarnokoknál előforduló épületszerkezetekkel: a könnyűszerkezetes térelhatároló elemekkel, az alumínium burkolatokkal, acél- és vasbetonszerkezetekkel, tetőszigetelésekkel, felülvilágítókkal, ragasztott rögzítési megoldásokkal.
A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások