pályázat építészet kiállítás pályázat tervpályázat innováció

Pályázat mintaház tervezésére és építésére

Április 30-ig lehet benyújtani a szándéknyilatkozatokat


vsandor | 2020.04.27

Bármely, az építési ágazatban jelen lévő cég, szervezet, egyesület, felsőoktatási intézmény jelentkezhet arra a pályázati felhívásra, amit mintaházak tervezésére és építésére hirdettek meg. Fontos határidő: az ÉMI által kiírt pályázatra április 30-ig lehet szándéknyilatkozatokat benyújtani!

Az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatot írt ki az építőipari ágazati szereplők számára innovatív megoldásaik, termékeik, rendszereik bemutatására egy erre alkalmas mintaház tervezése és megépítése által. A pályázaton történő részvételt jelző szándéknyilatkozat benyújtási határideje 2020. április 30.

A benyújtott pályázatok két körben kerülnek értékelésre. Az első bírálati szakaszhoz 2020. június 8-ig, a második bírálati szakaszhoz pedig 2020. augusztus 31-ig lehet benyújtani a szükséges dokumentumokat.

A pályázat tárgyát képező mintaházak megépítésének és kiállításának helyszíne az ÉMI Nonprofit Kft. szentendrei Tudományos és Technológiai Ipari Parkjában létesítendő ÉMI Nemzeti Mintaházpark. A Mintaházpark és látogatóközpont kialakítását az ÉMI által 2019-ben sikeresen megrendezett Solar Decathlon Europe nemzetközi egyetemi innovációs házépítő verseny helyszínen maradt mintaházai alapozzák meg.

A kiíró ÉMI várja minden olyan, az építőiparban érdekelt cég/felsőoktatási intézmény jelentkezését a kiírt pályázatra, amely az innováció és fenntarthatóság melletti elkötelezettsége mellett szeretné termékét, szolgáltatását évi több tízezer látogató és potenciális beruházó számára bemutatni egy Magyarországon egyedülálló mintaházparkban és látogatóközpontban.

További részletek a Mintaházpark és látogatóközpontról, valamint a részletes pályázati kiírás a kiíró weboldalán érhető el: www.emi.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások