rendezvény

XIII. Hazai LCA konferencia

Életciklus elemzés a környezettudatos döntések szolgálatában


vsandor | 2018.11.13
Az ÉMI Nonprofit Kft., valamint az LCA Center Egyesület, Magyar Életciklus-elemzők Szakmai Egyesülete közös szervezésében november 21-én tartják Szentendrén a XIII. Hazai LCA konferenciát "Életciklus elemzés a környezettudatos döntések szolgálatában" címmel. A konferencián több szakmai területet is érintenek.

Az LCA konferencia a hazai életciklus-elemzéssel foglalkozó szakemberek éves fóruma, ahol rendszeresen bemutatásra kerülnek az új a kutatási eredmények, az előző évben született diplomamunkák.

A konferencia főbb szakmai területei: az LCA módszertani kérdései, esettanulmányok, összehasonlító elemzések az ipar, építőipar, energetika, élelmiszer gazdaság, hulladékgazdálkodás területéről, de a gazdaság egyéb szektoraiból is.

> A rendezvény időpontja: november 21. 9:30-tól
> A rendezvény helyszíne: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. Tudásközpontja - 2000 Szentendre, Dózsa György u. 26., A épület

A konferencia részletes programja itt érhető el
Az esemény Facebook oldala

Az LCA konferencia részvételi díja: a konferencia előadóknak, illetve diákoknak, hallgatóknak ingyenes, egyéb esetben 5000Ft/fő.

A részvétel regisztrációhoz kötött!
A részvételi szándékot 2018. november 15-ig lehet jelezni a következő linken: https://goo.gl/forms/O2N2gXu19rwfrEI33


A konferencia helyszínének megközelítése tömegközlekedéssel: Újpest Városkapu buszmegállóból induló 890-es (indul a 7-es kocsi állásról: 8:35; 8:55;), Szentendrére induló autóbusszal a Papírgyári megállóig.

További információ: lcacenter@lcacenter.hu
Telefon: +36 30 48 20 600

A XIII. Hazai LCA konferencia keretében rendezik meg a III. Építésügyi Műszaki Irányelv konferenciát, melynek programját szintén megtalálják a tervlap.hu-n, vagy a www.emi.hu oldalon.

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások