tervek

A Skyline Residence lakópark okosotthonai igazi luxust kínálnak


Java | 2020.04.21

A Skyline Residence lakópark a 12. kerületben az erdő közepén, organikusan illeszkedik a változatos tájba. A Thomán István út végén előkelő villák társaságában épül az év végén átadásra kerülő Skyline Residence lakópark a Mártonhegyen, Jókai Mór egykori villájának közelében.

A Költő utca és a Hangya utca találkozásánál emelkedő Költő lakókert építészete önmagában is merész, figyelemfelkeltő, melyet a többszörös díjnyertes Nagy-Miticzky Szabolcs vezető építész és irodája, a TÉR Alkotó Tervező Kft. jegyez. A lakókert a szerves építészet jegyeit vállalta fel újszerűen, kompromisszummentesen, ezzel létrehozva az egyediség luxusát. Az óriási teraszok, a különleges üveghomlokzatok változatossága, nagyméretű panoráma-tolóajtók és a fák felé nyúló szerkezetek a tájba illeszkedő épületeket eredményeztek. A belső terek kialakításánál a jó elosztású, praktikus, otthonos, jól működő lakások létrehozása a cél, és emellett kiemelkedő szempont volt az intimitás megőrzése is – ezt az épületszintek elforgatásával és a természetes teraszok szintkülönbségével oldották meg szellemesen. Szintén a meghittséget erősíti, hogy a Skyline Residence kizárólag magánúton közelíthető meg, ráadásul sorompó és 24 órás őrszolgálat biztosítja a lakók zavartalan nyugalmát. A lakókert négy épületből, s 12 intelligens lakásból áll, ahol csak igényesen kiválasztott anyagokkal találkozhatunk. Az okosotthonokat úgy alakították ki, hogy a fűtési, hűtési rendszerek, az ablakok lamellái otthonról, vagy távolról is irányíthatók legyenek.

A luxus lakókertek iránti igény nemcsak egész Európában, de Közép-Kelet európai régiónkban is egyre növekszik. Jellemzően ezek mindegyike jól megközelíthető, fontos a belváros gyors elérése, a lenyűgöző kilátás a lakásokból a városra, az épület minőségi, egyedi kialakítása, környezet- és energiatudatossága, letisztult formavezetése és a design harmóniája éppúgy fontos, mint a fittséget szem előtt tartó szolgáltatások arzenálja. Ez a lakókert mindezt tudja.

Fotók:Tér Alkotó Tervező Kft.
Forrás: Napi.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások