hír CSMÉK

Végre szabályosan működhet a kamara Csongrádban

A Csongrád megyei Építész Kamara június 27-én tisztújító taggyűlést tartott, amelyen – négy éves illegitim működés után – megválasztotta új tisztségviselőit.

Az új vezetőség:

Elnökség:

Elnök: Schulcz Péter; Alelnök: Szemerey Márta; tagok: Hajós Tibor, Nagy Imre, Palánkai Tibor, Talmácsi István, Vesmás Péter

Felügyelőbizottság:

Kiss Ágoston. Kónya Imre, Valkony Károly

Etikai-Fegyelmi Bizottság:

Bartók Erika, Gyenizse János, Pap Ádám, Sipos György, Szigetiné Elekes Klára

A Délmagyar így írt:

Másfél évig a régi elnök, Tarnai István és munkatársai szemben álltak az újonnan megválasztott vezetőséggel, Schulcz Péterrel és kollégáival. Az exlex állapotot a bíróság szüntette meg, biztost jelölt ki, akinek meg kellett szerveznie ezt a tisztújítást – például olyan nehézségek után, hogy mivel nem kapta meg a kamarai iroda kulcsait, lepecsételte az ajtókat, új zárat szereltetett fel. A tisztújításon az első meghirdetett időpontra, 10 órára nem gyűlt össze a határozatképességhez szükséges létszám, de fél órával később már el tudták kezdeni a munkát: a 267 tagból 78 jelen volt.

"A legfontosabbnak azt tartom, hogy újra fel tudjuk építeni a kamarát, az ehhez szükséges háttérmunkát el kell végezni, emellett át kell vizsgálni az elmúlt évek adminisztrációját, nem az ördögűzés, hanem a tisztánlátás szándékával, és azért, hogy szilárd alapra építkezzünk, a múlt ne adjon később okot a vitára" – mondta a Délmagyarnak Schulcz Péter. (A Délmagyar cikkének szerzője: Bakos András-)

 

Minden csongrádinak: július 5-én, pénteken Mórahalmon agrárépítészeti konferencia lesz Talmácsi István (elnökségi tag, mórahalmi főépítész) meghívására a Metszet - Tervlap szervezésében. Reméljük, a közgyűlásnál nagyobb résztvevői létszámmal ;-)

Jelentkezés itt

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások