Java | 2018. október 15.
     
Befejeződött a Bord Stúdió tervezte Forest Offices építése. Jelenleg a műszaki átadás folyik, melynek leglátványosabb része a világításpróba. A hétszintes irodaházat bő egy év alatt építették fel a Tüzér utcában.

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Zrt. közös beruházásában, az Új Főnix Terv részeként valósult meg Kelet-Magyarország legnagyobb beruházása. A 10 milliárd forintos beruházás célja az volt, hogy a létesítmény potenciális versenytársává váljon a pesti irodaházaknak, minél több gazdasági szereplőt csábítva Debrecenbe, főképp az úgynevezett SSC (Shared Services Center - Szogláltató Központ) szektor szereplőit.

Az "A" kategóriás, LEED Gold minősítésű irodaház a Főnix Csarnok mellett található és leglátványosabb része a három úgynevezett pajzsfal, amelyeket eltérő színű LED-lámpákkal világítottak be a műszaki átadás során. Bencze Zoltán, a Hunép Universal Zrt. projektvezetője a Dehir.hu érdeklődésére elmondta: a Forest Offices műszaki átadása elkezdődött, a folyamat várhatóan a hónap végén lezárul, azután adják majd át az üzemeltető cégnek a kulcsokat.

A három szárnyból álló irodakomplexum földszint szárnyanként egy szinttel csökkenő, összesen 22 000 m2-nyi, flexibilisen osztható irodaterületet kínál. A komplexum a mai igényeknek maximálisan megfelelően energiatakarékos és környezetbarát, s világos, derűs belső tereivel összesen 2 500 dolgozónak kínálnak a mai körülményeknek megfelelő munkahelyet. A mélygarázsban a 198 db parkolóhely is a kényelmet szolgálja.

A Forest Offices Irodaház honlapján egy virtuális túrát is lehet tenni a 33 000 m2-es irodaházban.

Forrás: Dehir.hu

A szerző legújabb cikkei:
Lettország kulturális központjának óriásberuházását nyerte el a KÉSZ Csoport
Felülvizsgálják és újratervezik a debreceni intermodális csomópont beruházását
Hamarosan újra régi fényében ragyoghat a Pénzügyminisztérium a várban
Öt év múlva ilyen lehet Ferihegy
Liuzhou "erdőváros" épül Kínában a Stefano Boeri Architetti tervei alapján
Az autonóm építészet díjnyertes prototípusa a Monte Rosa menedékház
Múltunk jelene – 2019-ben folytatódik a Nemzeti Várprogram
A világ első „fordított” hotelje Kínában épült egy szakadékban
Végre indul a Bozsik Stadion építése
Összegzés: Látványos beruházások születtek 2018-ban Budapesten
A budapesti Vizafogói Tours-i Szent Márton plébániatemplom átalakítása
Helsinki kulturális ikonja a 2018-ban megnyílt új Amos Rex
Alapkőletétel a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi KaránKérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: -3 (3 szavazatból)


Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Lambda Systeme Kft.
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Építési megoldások