épületek Lebegő Natura Vive hotel Peruban

Az üvegkalitkás, lebegő Natura Vive hotel megközelítése igazi kihívás


Java | 2021.02.01

Természetesen előfoglalás nincs, hisz nincs odavezető út sem. Igazán egyedülálló és újszerű ez a lebegő hotel Peruban, a Cosco régióban. Aki kalandor merészségét latba veti, s eléri az üvegkalitkás szállodát, szó szerint magával ragadó élményben részesül.

A kábelekkel a hegybe kapaszkodó függőhotel ablakaiból fantasztikus kilátás nyílik a vadregényes Szent Völgyre és a Machu Picchura, amely mindössze tizenkét kilométernyi távolságra van a skylodge-tól. Ezért az élményért csupán elszántan kell túrázni a meredek hegygerincen, majd pedig egy drótkötélpályás csúszással lehet megközelíteni a célpontot. Profi, erre a feladatra kiképzett túravezetők segítik a kalandos utat.

 Összesen négyszáz méternyi hegyi ösvényt kell megmásznia a látogatónak ezért az élményért, és nem kevesebb, mint hat drótkötélpályás szakaszt kell teljesíteni, ami már önmagában sem hétköznapi kihívás. Ha sikerült felérnie a vállalkozó szellemű turistának, örömteli látvány fogadja, emellett pedig megkóstolhatja a hotel konyhájában készült perui ételkülönlegességeket is. A hotel éttermében egyszerre legfeljebb 12 ember tartózkodhat, mivel limitált az épület terhelhetősége. 

Videó:

Forrás: Natura Vive

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások