droID | 2016.09.28
A CPR.hu honlapot indulása óta sokan felkeresték, ingyenes szolgáltatásait tervezőként vagy kivitelezőként közel háromezren tesztelték már. Az online katalógust működtető Artifex Kiadó Kft. a honlap fejlesztéséhez a felhasználók tapasztalataira és igényeire támaszkodik, ezúttal az Ön véleményére kíváncsi.

A CPR adattár elsősorban az építési termékek teljesítményigazolásokban megadott adatait tartalmazza. Hiánypótló segítséget nyújt tervezők és kivitelezők számára, akár előre hozzáférhető egy adott termék teljesítménynyilatkozata egy cégnél, akár utólag adnak csak (az utóbbi esetben is tudható, mi lesz a vásárlással/szállítással együtt átadott nyilatkozatban). Az adattár gyártóknak és forgalmazóknak közvetlen lehetőséget kínál arra, hogy tanúsított építési termékeiket funkciójuk és teljesítményjellemzőik alapján rendszerezve, beépítési javaslatokkal, és a vonatkozó szabályzatoknak megfelelően tegyék közzé. Az Európai Unió CPR-rendelete és az azt aktualizáló 275/2013. (VII. 16.) korm. rendelet alapján felépített rendszer a termékek legfontosabb tulajdonságai alapján általános és részletekbe menő eligazodást nyújt a magyar építőipari kínálatban.

A CPR.hu honlapot indulása óta sokan felkeresték, ingyenes szolgáltatásait tervezőként vagy kivitelezőként közel háromezren tesztelték már. Az online katalógust működtető Artifex Kiadó Kft. a honlap fejlesztéséhez a felhasználók tapasztalataira és igényeire támaszkodik, ezért minden egyes visszajelzésre kíváncsi. A megnövekedett felelősségű tervezői gyakorlattal kapcsolatos szakmai tapasztalatcseréhez ezúttal Ön is hozzájárulhat egy rövid kérdőív kitöltésével. A Kiadó a sikeres beküldők számára egy éves ingyenes előfizetést kínál a Metszet és az Építési Megoldások digitális lapszámaira. Ehhez csak email-címét kell megadnia, de véleményét akkor is szeretettel várjuk, ha a játékban nem kíván részt venni (válaszai az email-cím megadása nélkül is beküldhetők). A kérdőív szöveges mezőit is kitöltő érdeklődők között további értékes nyereményeket sorsolunk ki. Vegyen Ön is részt rajta, megéri!

A 10 kérdésből álló ív kitöltése mindössze öt percet igényel értékes szabadidejéből. Sehová sem kell kattintani, nem nyílnak meg új ablakok a böngészőjében a kérdéssort itt az oldalon maradva is kitöltheti. Ha kész, ne feledje beküldeni, amit a kérdések végén a "Kész!" gomb lenyomásával tehet meg egyszerűen:

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások