hír exkluzív cikk kreditpont online képzés szakmai továbbképzés

Nem tudott eljönni a konferenciára? Tekintse meg online képzés keretében, kreditpontért, otthonról!

Kreditpontos online továbbképzések építészeknek a Tervlap.hu-n


Ware-Nagy Orsolya | 2023.12.06

Népszerű konferenciáink utólag, online képzés keretében is meghallgathatóak. A többnyire 2 kreditpont értékű képzések otthonról, a számítógép előtt ülve elvégezhetőek. Szerezze meg nálunk a szabadon választható kreditpontjait!

Januártól új online képzésekkel jelentkezünk, ezért már csak december végéig vehetőek fel a jelenleg elérhető képzéseink. A december végéig megvásárolt online képzések a jelentkezők számára később is meghallgathatóak, teljesíthetőek lesznek, de új jelentkezéseket ezekre a képzésekre januártól már nem fogadunk. Ezért ha érdeklik az alábbi online képzések, válogasson közülük a következő három hétben!

Pillanatnyilag a következő online képzések választhatóak: 

 • Tetők, tetőtér-beépítések – vastagság, komfort, gyakorlat (MÉK 2023/13) 

A Tetők, tetőtér-beépítések – vastagság, komfort, gyakorlat című 2021. szeptember 23-ai Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Szerelt technológiák – az idő szorításában (MÉK 2023/13) 

A Szerelt technológiák – az idő szorításában című 2021. október 14-ei Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább? (MÉK 2023/13) 

A Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább? című 2021. november 4-ei Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • XII. Épületszerkezettani konferencia 2022 (MÉK 2023/13) 

A XII. Épületszerkezeti Konferencia – Ipari épületek – design, technológia, célirányos megoldások című konferencia előadásai, illetve a Metszetben megjelent, kapcsolódó cikkek alapján készült kreditpontos online képzés. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 3-4 órányi előadás-hallgatásra van szükség, 3 db szakcikk elolvasására, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • XI. Épületszerkezettani konferencia 2021 (MÉK 2023/13) 

A XI. Épületszerkezeti Konferencia 2021: Műemlékeink – a közeli és a régmúlt épített öröksége élő közvetítése alapján készült kreditpontos online képzés. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • X. Épületszerkezettani konferencia 2020 (MÉK 2023/13) 

A X. Épületszerkezeti Konferencia online, élő közvetítése alapján készült kreditpontos online képzés. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Lakóházépítési megoldások (MÉK 2023/12) 

A Lakóházépítési megoldások az Építési megoldások 2021/2. számához kapcsolódó online képzés. A 2 pont megszerzéséhez néhány rövid videó megtekintésére, a kapcsolódó (pdf formátumú) cikkek elolvasására van szükség, amely összesen mintegy 2-3 órát vesz igénybe, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 4 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Per- és engedélymentes építés 2022 (MÉK 2023/11) 

A Per- és engedélymentes építés – Mi a hiba? Találjuk meg együtt! című 2022. őszi konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 4 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 6 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Per- és engedélymentes építés 2021 (MÉK 2023/11) 

A Per- és engedélymentes építés – Hol a hiba? Keressük meg közösen! című 2021. őszi konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Per- és engedélymentes építés 2020 (MÉK 2023/11) 

A Per- és engedélymentes építés – Műszaki és jogi hibák nélkül 2020 című 2020. őszi konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Öko-logikus építészet 2022 (MÉK 2023/10) 

Az Új energetikai kihívások című Öko-logikus konferencia online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Öko-logikus építészet 2021 (MÉK 2023/10)

Az Ördög a részletekben – Angyali csomópontok című Öko-logikus konferencia online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 • Öko-logikus építészet 2020 (MÉK 2023/10)

Lakóépületek, felújítások – Közel nulla energiaszinten webinárium alapján készült online képzés. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

Bővebb információ a képzésekről, jelentkezés itt.
Képzéseinket a webshopunkban is áttekintheti, illetve itt is jelentkezhet

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások