hír online továbbképzés Színek az építészetben

Online elérhető a Színek az építészetben konferencia anyaga


pestimonika | 2014.02.17
A színdinamikai alapelvektől a kivitelezési technológiai részletekig sok érdekes szakmai információ hangzott el a Színek az építészetben konferencián, amelynek előadásai honlapunkon a Továbbképzés menüpont alatt most már mindenki számára elérhetőek és kreditpontok is szerezhetőek velük.

A konferencia előadói között olyan neves szakemberek voltak, mint dr. Nemcsics Antal akadémikus, színtervező, festőművész, a műszaki tudományok doktora, Balogh Balázs DLA, tanszékvezető egyetemi tanár (BME Rajzi és Formaismereti Tanszék) és Tari Gábor PhD, a BME Rajzi és Formaismereti Tanszékének egyetemi adjunktusa.

A színek alkalmazásának új, nemzetközi trendjéről két osztrák építésszel, Anna Popelkával és Georg Poduschkával készült beszélgetés videófelvételét láthatták a konferencia résztvevői.

A vakolatok épületenergetikai vonatkozásairól és épületszerkezettanáról dr. Várfalvi János egyetemi docens, a BME Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék hőfizikai laborvezetője, Horváth Sándor, a BME Épületszerkezettani Tanszék egyetemi adjunktusa, valamint Vidovszky István, a BME Építéskivitelezési és Szervezési Tanszékének egyetemi adjunktusa beszélt.

Turányi Gábor, Sugár Péter és Szoják Balázs építészek saját munkáikon, valamint a Baumit Év Homlokzata pályázat díjazott épületein keresztül mutatták be a színek szerepét az építészetben.
Az alkalmazástechnikai részletekről a Baumit szakemberei, Kékesy Péter alkalmazástechnikai vezető és Hülber Attila építésztanácsadó beszéltek.

A www.tervlap.hu honlapon az előadások bárki számára elérhetőek (regisztráció, stb. nélkül is) a Továbbképzés menüpont alatt. Kreditpontok (2 pont) szerzéséhez a honlapra regisztrálni kell, majd jelentkezni a Színek az építészetben tanfolyamra. A tanfolyam sikeres elvégzéséhez két darab 20-20 kérdéses tesztet kell kitölteni. (Kreditpontot azok szerezhetnek, akik az élő konferencián nem szereztek.)

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások