hír online továbbképzés

Szakmai továbbképzések nyáron is – a teraszon, a kertben, a strandon, a nyaralóban


pestimonika | 2014.07.01
A konferenciák, szakmai továbbképzések nyári uborkaszezonjában is van lehetőség kreditpontok gyűjtésére a tervlap.hu továbbképzési rendszerében. Méghozzá rövid idő alatt, kényelmesen, kedvező áron és a saját időbeosztásunkhoz igazítva.

A felújításokkal foglalkozik legújabb képzésünk, amelyben többek között dr. Becker Gábor, a BME Épületszerkezettani Tanszék egyetemi tanárának előadását hallgathatják meg az olyannyira aktuális árnyékolásról, Bakonyi Dánielt (szintén az épszerk tanszékről) a nyílászárók felújítási lehetőségeiről, Csott Róbertet, az ÉMI szakreferensét pedig a padlószerkezetek akusztikai javítási lehetőségeiról a felújítások során. Horváth Sándor egyetemi adjunktus a lapos- és magastetők felújításáról mutat be esettanulmányokat.

A nemrégiben megváltozott jogszabályok miatt a CPR-rel foglalkozó, egy országos konferenciasorozat előadásaiból készült kurzusunk is rendkívül aktuális, és nagyon hasznos lehet az elvégzése. Ugyanígy igen értékes szakmai anyagok találhatók például a különböző épületszerkezetek, az ökologikus építés és a tűzvédelem területéről.

A kurzusok elvégzéséhez első lépésként regisztrálni kell a tervlap. hu honlapon, majd a Továbbképzés menüpont alatt található képzések közül a „Jelentkezés” gombra kattintva lehet választani . Lehetőség van egyébként a kurzusok regisztráció és tandíjfizetés nélküli meghallgatására is, ez a kreditpontos továbbképzésként már nem felvehető tanfolyamoknál is működik.

http://tervlap.hu/tovabbkepzes

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások