Java | 2018.10.15
Befejeződött a Bord Stúdió tervezte Forest Offices építése. Jelenleg a műszaki átadás folyik, melynek leglátványosabb része a világításpróba. A hétszintes irodaházat bő egy év alatt építették fel a Tüzér utcában.

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Zrt. közös beruházásában, az Új Főnix Terv részeként valósult meg Kelet-Magyarország legnagyobb beruházása. A 10 milliárd forintos beruházás célja az volt, hogy a létesítmény potenciális versenytársává váljon a pesti irodaházaknak, minél több gazdasági szereplőt csábítva Debrecenbe, főképp az úgynevezett SSC (Shared Services Center - Szogláltató Központ) szektor szereplőit.

Az "A" kategóriás, LEED Gold minősítésű irodaház a Főnix Csarnok mellett található és leglátványosabb része a három úgynevezett pajzsfal, amelyeket eltérő színű LED-lámpákkal világítottak be a műszaki átadás során. Bencze Zoltán, a Hunép Universal Zrt. projektvezetője a Dehir.hu érdeklődésére elmondta: a Forest Offices műszaki átadása elkezdődött, a folyamat várhatóan a hónap végén lezárul, azután adják majd át az üzemeltető cégnek a kulcsokat.

A három szárnyból álló irodakomplexum földszint szárnyanként egy szinttel csökkenő, összesen 22 000 m2-nyi, flexibilisen osztható irodaterületet kínál. A komplexum a mai igényeknek maximálisan megfelelően energiatakarékos és környezetbarát, s világos, derűs belső tereivel összesen 2 500 dolgozónak kínálnak a mai körülményeknek megfelelő munkahelyet. A mélygarázsban a 198 db parkolóhely is a kényelmet szolgálja.

A Forest Offices Irodaház honlapján egy virtuális túrát is lehet tenni a 33 000 m2-es irodaházban.

Forrás: Dehir.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások