pályázat belsőépítészet Az Év Belsőépítésze 2011

Meghosszabbították az Év Belsőépítésze 2011 jelölési határidejét


pestimonika | 2012.01.12
Az Év Belsőépítésze 2011 díj jelölési határidejét 2012. január 31-ig meghosszabbították.
Ez évben is várja a MÉK Belsőépítészeti Tagozata azokat a jelentős belsőépítészeti munkákat, amelyeket az Év Belsőépítésze pályázatra szeretnének jelölni. A díjra bármely okleveles belsőépítész munkáját lehet jelölni. Jelölhet bárki: magánszemély vagy szervezet. A jelölések alapján a kamara Belsőépítészeti Tagozata kéri fel a tervezőket pályázati dokumentáció összeállítására.

A Laki Péter által alapított díjat évente a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata adományozza kiemelkedően magas vagy különös tervezői értékekkel rendelkező belsőépítészeti munkáért.
A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

A felterjesztéseket írásban és e-mailen lehet megtenni az alkotás címe, helye, valamint az okleveles belsőépítész neve és címe közlésével.
Levélben a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatához címezve (1088 Budapest, Ötpacsirta u.2.) valamint a rajnai.katalin@mek.hu e-mail címre, továbbá a LAKI Zrt. munkatársa Horváth Noémi kereskedelmi menedzser noemi@lakinet.hu e-mail címére.
Kérdésekkel O. Ecker Judit tagozatvezetőt lehet megkeresni a 06/1 341-0104 telefonszámon és az ecker.judit@upcmail.hu e-mailcímen.

Határidő: 2012. január 31.

A pályázat szabályzata megtekinthető a Magyar Építész Kamara titkárságán.

(Forrás: www.mek.hu)
A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások