hír díj Eiffel Palace Horizon Development International Property Awards

A Horizon Development rangos európai elismerésben részesült az Eiffel Palace irodaházért


droID | 2015.09.30
Az International Property Awards európai tagozatának 2015-2016-os nyerteseit a londoni Park Lane-i Grosvenor House Hotel színpadán jelentették be szeptember 22-én. A magyar győztes a Horizon Development, amely Európa legmeghatározóbb fejlesztői csoportjaival versenyzett.

A pályázatokat szigorú szabályrendszer mentén értékelte a 70 fős nemzetközi zsűri, amelyet a Lordok Háza két tagja felügyelt. Lord Caithness a fejlesztési terület, míg Lord Best az ingatlan kategória kiválasztási folyamatáért volt felelős.

Stuart Shield, az International Property Awards elnöke kiemelte: „az európai fejlesztők ismét kimagasló eredményt nyújtottak a verseny során, és pályázataikban lélegzetelállító projekteket mutattak be. Ezek a fejlesztések esztétikai értékük mellett nagyfokú funkcionalitásról, környezettudatosságról és technológiai innovációról is tanúbizonyságot tettek.”

A Horizon Development ügyvezető partnerei - Kovács Attila MRICS és Czár Balázs - egyetértettek abban, hogy “az ilyen nemzetközi elismerések megerősítik fejlesztői ambíciónkat, hogy olyan világszínvonalú, csúcsminőségű és fenntartható épületeket hozzunk létre, amelyek egyedi jegyeikkel nem csak Magyarországon, de külföldön is kiemelkedőek.”


Bővebb információ: www.horizondevelopment.hu
Kapcsolat: Rézműves Ildikó marketing & PR igazgató
i.rezmuves@horizondevelopment.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások