épületek belsőépítészet Szervita tér Emerald Residence belsőépítészete

A Szervita téri Emerald Residence belsőépítészete

Belsőépítész: Radnóczy Eszter


Java | 2020.01.17

A Szervita téren, az egykori Távbeszélő Központ helyén építteti a beruházó Biggeorge Property az „Emerald Residence – Biggeorge Property” nevű apartmanházat és butikhotelt. A hotel belsőépítésze az este’r partners tulajdonosa és vezetője, Radnóczy Eszter, valamint tizenöt fős csapata. A hotel kivitelezője a Meto Építő Zrt.

Az este’r partners referenciái között említhetjük a Bárkert Bistrót, a martonvásári Agroverzum Látogatóközpontot, a La Fabbrica étteremet vagy a Zwack Látogatóközpontot. Jelenleg magánmegbízások, villák és belvárosi apartmanok mellett az Andrássy út két nívós fejlesztése, az A3 és az A52 szállodák belsőépítészeti munkáin dolgoznak, valamint a Szervita téri szálloda beruházásán.

Belsőépítészeti koncepciójukat a Szent Anna templom és Emerald hotel szerves építészeti egysége, a modern épület üvegfelületei, és a belvárosi épített környezet történelmi múltja határozta meg. Igényesen válogatott nemes anyagokkal találkozhatunk a belső terekben, ahol az Emerald ikonikus méregzöld színe végigvonul a terekben, például a zöld bársony tapétás falakon is, melyet pezsgőszínnel, fémmel, gazdag erezetű márvánnyal és natúr dióval egészítettek ki. A sok tükör csillogó fényei, visszatükröződései a térnövelés játékos, hatékony eszközei.

A funkcionális térszerkesztés is a praktikus tervezési megfontolást követi, ilyen például a lobby süllyesztett szigete, az étterem jobb áttekinthetőségét segítő szinteltolások, valamint a templommal határos kert és a lobby kapcsolata. Az egyedileg tervezett bútorokkal és egyéb térelemekkel válnak igazán nagyvonalúan elegánssá a hotel belső terei.

Forrás: Magyar Építők

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások