rendezvény

Autodesk® 360 Fórum – Az új irány!


pestimonika | 2012.05.21
A tervezési adatok és a számítási szolgáltatások felhőbe történő kiterjesztésével megszűnik a helyhez kötöttség és megnövekszik a számítási kapacitás. A legújabb fejlesztésekről június 5-én a RaM Colosseum Élményszínházban tájékozódhatnak az érdeklődők.

Az Autodesk® megoldásai évek óta segítik a vállalkozásokat a dinamikus és sikeres mérnöki munkában, hogy projektjeik versenyképesebbek lehessenek. Az Autodesk® Design&Creation Suite termékek szoftverkövetéssel együtt elérhetővé teszik az ügyfelek számára a nagyobb kapacitású felhő-alapú támogatást, számos egyéb szolgáltatást, valamint további előnyökhöz juttatják a felhasználókat az Autodesk®360 platformon.

A tervezési adatok és a számítási szolgáltatások felhőbe történő kiterjesztésével, megszűnik a helyhez kötöttség és megnövekedik a számítási kapacitás. A mérnöki feladatok elvégzése, az adatokhoz való hozzáférés ezentúl bárhol, bármikor megvalósítható az Autodesk mobil alkalmazásai és szolgáltatásai segítségével.

Az Autodesk® 360 Fórum rendezvény jó alkalom a célirányosan fejlesztett,legújabb Autodesk® termékek megismerésére és a kapcsolatba lépésre olyan szakemberekkel, akik jól ismerik az Autodesk 2013-as szoftvereit és a különböző szakterületeket.

2012. június 5. (kedd) 9.00-16.00
RaM Colosseum Élményszínház
1135 Budapest, Kárpát u. 23.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

További információ:
www.autodesk360forum.hu

(x)

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások