donkanyar | 2015.03.24
Öthektáros szórakoztató és élményparkot épít Avalon Park néven Miskolctapolcán a Hell energiaitalokat gyártó cég – jelentette be a cégcsoport az Utazás kiállítás alatt. A központ végső formájában 2015 októberére készül el.

Az Avalon Park végső formájában 2015 októberére készül majd el, ekkor vehetik majd birtokba a vendégek a 32 szobával és 3 lakosztállyal rendelkező Avalon Superior Hotelt és a 15 kétszintes rönkház apartmant, valamint a külön épületben található, 80 fő befogadására alkalmas Avalon éttermet. Az első, május végéig tartó ütemben pedig, elkészül a speciális erdei pályával rendelkező elektromos Hell Kart Ring, a 2500 négyzetméteres, egyedi „maja dizájnnal” ellátott kültéri Maya Játszópark, a Sörkert, a Konferencia központ és a műfüves futsal pálya is. A fák között, hatalmas területen megálmodott játszóparkban különböző biztonságos ügyességi, mászó- és ugráló elemek, valamint csúszdák várják majd a gyermekeket – áll egy hirdetésben.

A park egész területén tilos lesz az autóforgalom, a vendégeik szállítását elektromos golfautókkal és Dotto vonattal oldják majd meg – idézte a hirdetés Halász Anikót, az Avalon Park Kft. ügyvezetőjét. A beruházás tervezett értékéről nem esett szó.

Az energiaitalcég korábban Hell Ring néven akart autós versenypályát és szórakoztató központot akart építeni Szikszón. (Erről szóló cikkünk megtalálható itt) A társaság tavaly nyári közleménye szerint viszont a Hell szikszói gyárának tőszomszédságában tervezett Hell Ring szórakoztató és verseny komplexum építésének megkezdését továbbra is az Örökségvédelmi Hivatal – a területet feltáró – munkálatai hátráltatják. Mivel ezeknek a munkálatoknak a határideje nem ismert, így mostanra biztossá vált, hogy a fejlesztéseket nem lehet a pályázatokban előírt határidőig megvalósítani. A cég így a pályázatkezelő intézményekkel együttműködve azon dolgozik, hogy az eredeti terveket megváltoztatva más, egyedi és a pályázati kiírásoknak mindenben megfelelő projektet valósíthasson meg.(Közlemény)

Tervező: Csikós Mihály (A projekt a honlapján)

Videó

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások