tervek videók, animációk belsőépítészet felhőkarcoló David Adjaye Manhattan

Bónuszként egy-egy luxusautót adnak az Aston Martin rezidenciákhoz Manhattanben


Java | 2020.12.28

Olyan még a világon nem volt, hogy az építész által tervezett új felhőkarcolóban öt lakó az igényes, szép rezidenciája mellé extra bónuszként egyedileg tervezett, limitált szériás Aston Martin DBX autót is kap ajándékba. David Adjaye brit-ghánai építész a tervezés során különleges kollaborációra lépett a luxusautó-gyártó Aston Martinnal.

A 130 William nevű, 244 méter magas felhőkarcoló 59. és 60. emeletén találhatók az Aston Martin rezidenciák Manhattanben. Az öt lakás enteriőrjében az anyagok, bútorok, textíliák mind az Aston Martin Collection-ból származnak, amiért az olasz Formitalia felel – plusz Adjaye is odatette itt-ott a maga módosításait. A lakások formatervezésében az Aston Martin autók jellegzetes nagyvonalúsága és eleganciája is visszaköszön, de varázslatos teraszok is tartoznak majd a luxuslakásokhoz, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a mindig lüktető városra. A két- vagy háromszobás lakásokban az egyik szoba a vevő választása szerint lehet hálószoba helyett könyvtárszoba, dolgozó, sőt, autószimulátor szoba is.

A lakásárak magasak (az 59. szinten 4; 6; 10; míg a hatvanadikon a két penthouse 10,5 illetve 11,5 millió dollár, azaz átszámítva 1,2-3,4 milliárd forint), úgyhogy ebbe a vételárba belefér még egy-egy luxusautó is (az ajándék autó ára egyébként kétszázezer dollár, azaz hatvanmillió forint körül van).

A luxusingatlan rendelkezik medencével, merülőmedencékkel, száraz szaunával és masszázsszobákkal, valamint fitneszközponttal, jógastúdióval és kosárlabdapályával is. A lakosok élvezhetik a privát IMAX mozit, a golfszimulátort, a lounge-ot, a klub- és játéktermet, egy séf konyháját saját étkezővel, gyermekfoglalkoztató központot, kisállat-gyógyfürdőt, szabadtéri teraszokat és a tetőtéri saját kilátóteraszt.

Forrás: roadster.hu

A felhőkarcoló honlapja

Az autógyártó videója:

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások