rendezvény belsőépítészet

Komolyabban foglalkoztatja a belsőépítészet?


pestimonika | 2013.02.04
A BKF Művészeti Kar és a PTE PMMIK közös rendezvényén a belsőépítészet iránt érdeklődő fiatal pályakezdőket a szakmában aktívan résztvevőkkel hozzák össze, bemutatkozási lehetőséget biztosítva az interaktív diskurzus során.
Az eseményre olyan, a kapcsolódó alapképzésekben résztvevő vagy már diplomázott fiatalok jelentkezését várják, akiket érdekel a tárgykultúra, az építészet, az építőművészet, a környezetkultúra, és gondolkodnak azon, hogy tovább szélesítsék, mélyítsék ismereteiket akár intézményes keretek közt, belsőépítész környezettervező művész mesterképzésben.

Időpont: 2013. február 14., csütörtök

17:00 – Portfolio KickOff Workshop

19:00 – Portfolio KickOff Meetup

Helyszín: BKF Művészeti Campus – 1077 Budapest, Rózsa utca 4-6. (bejárat a Hutyra Ferenc utca felől), A209

A 17 órakor kezdődő workshopot, ahol a résztvevők kis csoportokban egymásnak és mentoraiknak - a BKF és a PTE PMMIK oktatóinak - röviden prezentálják portfólióikat, azokra visszacsatolást kapnak, 19 órától meghívott előadók szakmai prezentációja követi. A meetup előadói Kecskés Tibor DLA építész-iparművész, a spontán építészet szakértője, Fortvingler Éva DLA és Bulcsu Tamás építészek, a munkacsoport.net műhely alapítói, Feuertag Ottó, az Europa Design Zrt. alapító-tulajdonosa, Martinkó József szakújságíró, építészeti kritikus.

A workshopot és meetupot követő kötetlen mulatságnak a szomszédos Kalicka Bisztró teremt helyet.

A rendezvényen való részvétel ingyenes és szabadon látogatható, a portfólió bemutatása a workshopon regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni a www.bkf.hu/kickoff oldal alján letölthető jelentkezési lap és portfólió elküldésével lehet a kickoff@bkf.hu e-mail címen.
A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások