hír díj acélburkolatok acélszerkezetek Trimo

Pályázati lehetőség a Trimo Kutatási Díjra


pestimonika | 2012.02.02
A Trimo már 11. éve rendezi meg kutatási versenyét egyetemi hallgatók számára. Tizenöt európai ország hallgatói adhatják be diplomamunkájukat, szakmai vagy doktori értekezésüket, disszertációjukat január 31-től március 18-ig.
A Trimo, amely az acélból készült épületek, tetők, homlokzatok, acélszerkezetek, konténerek és hangszigetelő rendszerek terén teljes megoldásokat nyújtó európai vállalat, külön figyelmet szentel az európai fiatal hallgatók fejlődésének, és támogatja innovatív ötleteiket. Az egyéni versenyzők kreatív ötleteit és megoldásait számos projekt és verseny támogatja, amelyek között különösen elismertek és népszerűek a Trimo Kutatási Díjak. Ezeken keresztül a Trimo már tizenegyedik éve jutalmazza az egyetemisták innovatív ötleteit és szaktudását. A verseny nem korlátozódik a szlovéniai hallgatókra, ahol az anyavállalat székhelye található, hanem más európai országok hallgatóit is támogatja: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, a Cseh Köztársaság, Montenegró, Horvátország, Olaszország, Magyarország, Németország, Lengyelország, Szlovákia, Szerbia, Spanyolország, Törökország és Nagy-Britannia hallgatóit is, ahol a Trimo szintén jelen van.
Az utóbbi tíz évben a Trimo összesen több mint 400 díjat osztott ki, ebből 229-et diplomamunkákra, 85-öt disszertációkra és szakmai értekezésekre, 87-et pedig doktori értekezésekre. Ezekben a munkákban 12 európai ország 53 egyetemének 226 témavezetője is közreműködött.
Ebben az évben Szlovénia és más országok hallgatói és fiatal kutatói 2012. január 31-től március 18-ig nyújthatják be diplomamunkájukat, szakmai vagy doktori értekezésüket, valamint disszertációjukat. A bizottság azokat a munkákat fogja figyelembe venni, amelyek 2011. január 1. és december 31. között az illetékes bizottság által megfelelően elbírálásra kerültek.
A versenyre benyújtott tudományos munkáknak a következő szakterületeket kell felölelniük: építészet, ipari tervezés, szerkezeti mérnöki/építőmérnöki, gépészmérnöki területek, valamint közgazdaságtan. A Trimo Kutatási Bizottsága a benyújtott munkákat az adott területek szakembereinek továbbítja értékelés céljából, és velük együtt választja ki, és díjazza a legjobb munkákat. A díjazottak pénzbeli elismerésben részesülnek, a munkájuk tartalmi ismertetése pedig megjelenik a Trimo Kutatási Díjak brosúrájában.
Azok a munkák, amelyek tudományos területen elért legújabb eredményeit, megközelítéseit és megoldásait a Trimo gyakorlati munkája során hasznosítani tudja, és amelyek olyan eredményeket mutatnak fel, amelyekkel hozzájárulnak a vállalat sikeréhez, ismertetésre kerülnek.
A pályázók a Trimo Research Awards (http://www.trimo-researchawards.com/) honlapon található jelentkezési lap kitöltésével, valamint az eredeti, bekötött munka 2012. március 18-ig a Trimo, d.d., Committee for Research Work, Prijateljeva cesta 12, 8210 Trebnje, Szlovénia címre történő elküldésével, vagy személyes leadásával jelentkezhetnek. További információkat a jelentkezők a következő e-mail címen kaphatnak: award@trimo.si

További információt a versennyel kapcsolatosan a következő weboldalon találhat:
www.trimo-researchawards.com
A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások