színkép | 2020.06.13

Meghirdették a 2020. évi Építőipari Nívódíjat és a MÉK által alapított Sándy Gyula-díjat. Kategóriák: többlakásos lakóépület, középület, ipari és energetikai építmény, mezőgazdasági építmény, műemlék-helyreállítás, építmény-rehabilitáció, közlekedési létesítmény, komplex infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény.

A pályázatot kiíró szakmai szervezetek: az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület mint alapítók, és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata és az MTF Közmű-technológiákért Egyesület.

Beadási határidő: 2020. szeptember 11. péntek 16.00 óra.

Több kategóriába lehet pályázni: többlakásos lakóépület, középület (irodaépület, kereskedelmi és vendéglátó építmény, sport- és szabadidős építmény, egészségügyi és egyéb építmény), ipari és energetikai építmény, mezőgazdasági építmény, műemlék-helyreállítás, építményrehabilitáció, közlekedési létesítmény, komplex infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény.

A COVID-19 vírus okozta járvány miatt előállt veszélyhelyzetre tekintettel a pályázat lebonyolítása során figyelembe vesszük a korlátozó rendelkezéseket és szükség szerint alkalmazzuk az elektronikus technikai eszközöket és telekomunikációs megoldásokat.

Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány honlapján a „Nívódíjról” rovatban
Telefonon: 06-30-525-1300
E-mail: mesterdij@mesterdij.hu

Forrás: Magyar Építész Kamara

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások