hír rendezvény családi házak

Tárlatvezetés a jövő épületeiben – Látogatás a penci autonóm szalmaházban

A HuGBC bemutatja: Green Walk


tormonika | 2013.09.11
A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) által szervezett Green Walk alkalmával az érdeklődők testközelből megismerhetik a penci autonóm szalmaház gyakorlati működését.


Élet rezsi nélkül!

A program része a szelíd technológiák bemutatása az elkészült épületen: fa, szalma, agyag használata, földtégla-préselés, tapasztás. Megismerhetjük továbbá az autonóm technikákat, azaz a napelemes szigetüzemű elektromos ellátást, az energiatárolás módjait, az egyedi vízellátást, az Országh József-féle teljes esővíz-rendszer és szürke-víz kezelést, valamint a masinát: sütés-főzést, központi fűtést, melegvíz-készítést tűzhelykazánnal.

Tervező: Ertsey AttilaIdőpont: szeptember 21. szombat 16.00-tól

Találkozó helyszíne: Penc, külterület, Csővár felé a második hídnál. Innen gyalog közelítjük meg a házat egy erdei dűlőúton

térkép >>

Túravezető: Kelemen Béla, tulajdonosAz épületlátogatások regisztrációhoz kötöttek, a férőhelyek száma korlátozott. A részvétel ingyenes, de kamarai pontok igénylése esetén adminisztrációs díj befizetése szükséges.Regisztráció, további információ az épületbejárásról és a Green Walk programsorozat további állomásairól itt:www.hugbc.hu/greenwalkTovábbi információ:www.hugbc.hu/greenwalkwww.facebook.com/hugbc.orgSajtókapcsolat:

Tornóczky Mónika, titkár, HuGBC tornoczky.monika@hugbc.hu

Ongrádi Melinda melinda.ongradi@hugbc.hu

Telefon: +36 1 888-9628

Mobil: +36 30 827 6036

A tervlap korábbi cikke a kezdeményezésről

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások