hír rendezvény családi házak

Tárlatvezetés a jövő épületeiben- Látogatás Gödön, egy környezettudatos családi házban

A HuGBC bemutatja: Green Walk


tormonika | 2013.09.11
A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) által szervezett Green Walk épületlátogatások alkalmával, az érdeklődőknek lehetősége nyílik egy környezettudatosan felépített gödi családi házat is közelebbről megismerni.

Az épületet Kazinczy Gyöngyvér, a HuGBC alapító tagja tervezte egy fenntartható életformát követő házaspár számára. A telek Göd településen, a vasútállomástól mintegy 200 méterre található, ami fontos szempont a Budapesten dolgozó házaspárnak, akik a közösségi közlekedést preferálják az autózással szemben. Az épületben felhasznált környezetbarát építőanyagok, az energiatudatos tervezési módszerek, energia hatékony épületszerkezetek, és a megújuló energiaforrások együttes alkalmazásával sikerült egy rendkívül alacsony energiaigényű, ugyanakkor környezetbarát és költséghatékony épületet létrehozni. Az építkezés még nem fejeződött be teljesen, a befejező munkálatok szakaszában van. A látogatók számára az építész és a tulajdonos személyesen mutatja be az épületet és ismerteti tervezési és kivitelezési tapasztalatokat.

Időpont: Szeptember 21. szombat 10.00 óra

Találkozó helyszíne: Göd, vasútállomáson 10.00 órakor (Figyelem! Nem Alsógöd vagy Felsőgöd.) A Budapest, Nyugati pu. 9:11-kor induló vonattal érdemes menni.

Túravezető: Kazinczy Gyöngyvér és Baranyák Zoltán

Az épületlátogatások regisztrációhoz kötöttek, a férőhelyek száma korlátozott. A részvétel ingyenes, de kamarai pontok igénylése esetén adminisztrációs díj befizetése szükséges.

Regisztráció, további információ az épületbejárásról és a Green Walk programsorozat további állomásairól itt:

http://www.hugbc.hu/greenwalk


További információ:

http://www.hugbc.hu/greenwalk

https://www.facebook.com/hugbc.org

Sajtókapcsolat:

Tornóczky Mónika, titkár, HuGBC tornoczky.monika@hugbc.hu

Ongrádi Melinda melinda.ongradi@hugbc.hu

Telefon: +36 1 888-9628

Mobil: +36 30 827 6036

A tervlap korábbi cikke a kezdeményezésről

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


KonferencianaptárÉpítési megoldások