opauszkililla | 2019.02.15
Az emberi túlfogyasztás és a környezetnek okozott kár ellenére még nem késő, hogy megmentsük a Földet! A résztvevő országok a fenntarthatóság jegyében olyan innovatív projekteket hoznak el, melyek új utat mutatnak bolygónk védelmében, és ígéretet tesznek arra, hogy segítsenek megőrizni a jövő nemzedékének.

A jövő évi világkiállítás az arab világ legnagyobb nemzetközi eseménye, melyen 190 ország és több millió látogató vesz részt. A fő célközönség a fiatal generáció, akiknek irányt szeretnének mutatni örökségünk megőrzésében. Az esemény segít kapcsolatot teremteni a különböző kultúrák között, megosztani egymással az új fejlesztéseket és új nemzetközi kapcsolatokat, üzleti lehetőségeket teremt. A mindent behálózó digitális kapcsolatok révén az emberiségnek lehetősége van az eddigieknél még nagyobb sebességgel fellépnie a környezetszennyezés ellen.

A kiállítás 2020. október 20-án nyit, és 2021. április 10-ig tart. Ebben az intervallumban minden nap (173 nap) nyitva tart, több, mint 200 étterem fog üzemelni és 60 db élő koncert lesz.

A pavilonok építész tervezői között ott van a Foster + Partners (Mobilitási pavilon) az Arup (Japán pavilon) és a Grimshaw Architects (Fenntarthatósági pavilon) is.

A szervezők remélik, hogy az új ötletek bemutatásával az embereket arra inspirálják, hogy cselekedjenek és tegyenek földünk megmentéséért, hiszen mindannyiunknak hatalmában áll a jövőnket befolyásolni.

Forrás: www.expo2020dubai.com

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások