hír cikk beruházás építkezés Gödöllő uszoda

Semmit nem tud Gödöllő a 3,5 milliárdos beruházásukról


donkanyar | 2017.03.24
Jövőre 3,5 milliárdból új uszoda fog állni Gödöllőn, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy megjelentek a beruházás látványtervei Nemzeti Sportközpontok honlapján – ezt a mfor.hu írta meg. A város viszont semmit nem tud a beruházásról.

Gödöllőt nagyon érdekelné, hogy mikorra, milyen uszoda fog a városban épülni, de hiába kértek tájékoztatást az illetékesektől, köztük a térség országgyűlési képviselőjétől, Vécsey László kormánypárti politikustól, nem lettek okosabbak. Gödöllő facebook oldalán február 28-án megjelent bejegyzés szerint a térség képviselője egyébként már a 2014-es választási kampány finisében megígérte az új uszodát, aminek az akkori ígéretek szerint uszodának 2015 végére el kellett volna készülnie, de nem történt semmi.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium mfor.hu-nak adott tájékoztatást a projekt ütemezéséről. Azt írták, hogy a közbeszerzési eljárás eredményes lezárása után kezdődhet meg a tényleges kivitelezés, melynek várható időtartama 350 nap. Amennyiben tényleg ennyi idő alatt épül fel az uszoda, annak a csodájára fognak járni, hiszen a tervek szerint lesz benne egy 50 méteres versenymedence, egy melegítőmedence, wellness-részleg. A lelátón pedig 600 ember fér majd el. Az mfor.hu szerint az első ütem tartalmazza a versenymedencét, a lelátót és egy hatszor tíz méteres tanmedencét. A második ütembe fért bele a tízszer huszonöt méteres melegítő medence, valamint ekkor készülhetnek el a felnőtt vízilabda csapatok öltözői is.

cikk
mfor.hu

látványtervek
mnsk.hu

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár
Építési megoldások