épületek

A világ első kör alakú felhőkarcolója.

AlDar HQ- Abu Dhabi


iStvan | 2012.01.24
A földbe csapódott óriás(i) diszkosz.
Az épület a Perzsa-öböl partján látott napvilágot 30 hónap alatt.

Az Aldar, Abu Dhabi (Abu Dzabi) vezető ingatlanfejlesztő és menedzsment cége, az ikonikus "HQ" épülettel megduplázza a kereskedelmi célú ingatlanok területét 190.000 négyzetméterre.

A bérlők 2010 nyara után vehették birtokba az Abu Dhabi Nemzetközi Repülőtér mellé épülő fejlesztést.

A HQ, a sok fejlesztés közül az első al Al Dana-n, ami az Al Raha Beach központi üzleti negyede. Az Abu Dhabi Plan 2030 részeként, az Al Raha Beach tökéletesen helyen van ahhoz, hogy könnyen elérhessük a központi üzleti negyedet és egyéb a jövőben épülő kulcsfontosságú létesítményt. Az Aldar, széleskörűen integrált szolgáltatásokat kanál bérlőinek, amelyek között található fitness terem, számos étel- és italbolt, egyéb shopok és éttermek.

Az Aldar saját maga is átteszi irodáját az Al Raha Beachen található HQ épületbe. Az Advanced Technology Investment Company (ATIC), egy az Abu Dhabi kormánya által alapított speciális befektető cég, amely a fejlett technológia szektorban működik, bejelentette, hogy az Aldar által épített HQ épületbe teszi át székhelyét.

ATIC 6840 négyzetméteren bérel az épületben irodát. Az Aldar másik fejlesztése az Al Mamoura, amely két modern kereskedelmi célú épületből álló és Abu Dhabi Al Muroor részében található. Az A épület 46,000 négyzetméteren, A B épület 23,000 négyzetméteren kínál irodahelyiséget. A Trust Tower szintén Aldar fejlesztés, 72,000 négyzetméteren és 59 emeleten kínál irodahelyiséget Abu Dhabi szívében, amelyet 2012 elején adnak át. Az építkezés terv szerint halad.

Szöveg forrása.

Mozgókép a létesítményről

Az épület honlapja

Fotók: AlDar

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások