pályázat Lakberendezés pályázat

A Lakberendezők Országos Szövetségének nyílt pályázata

Leadás határideje: 2016. március. 11. 16:00


iStvan | 2016.02.03
A LOSZ 2003-ban hirdette meg legelőször, hogy a lakberendezők bemutathassák legújabb munkájukat és megmérettessék magukat a neves tagokból álló szakmai zsűri előtt. Kategóriák még nem voltak, így egyéni pályázók és csapatok is összemérhették szakmai tudásukat. Azóta tradícióvá vált ez a pályázat, minden évben kíváncsian várják a pályaműveket.

Pályázati feltételek:

Pályázhatnak minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személyek.

A pályázaton való részvétel LOSZ tagoknak díjmentes, külső pályázók – nem LOSZ-tagsággal bíró személyek – számára a regisztrációs díj 12 000 Ft + Áfa, melyet a regisztráció után a LOSZ számlaszámára kell elutalni. A pályázattól való elállás esetén a befizetett összegből 6000 Ft + Áfát visszafizetünk. A pályázattól való elállást csak írásban tudjuk elfogadni.

Minden pályázónak regisztrálnia kell a losz@lakberendezok.hu e-mail címen. A nem LOSZ tag pályázóknak regisztráció alkalmával e-mailen el kell küldenie a bizonyítvány, illetve a szakirányú végzettséget igazoló dokumentumok másolatát.

Minden pályázónak, a válaszlevélben küldött formanyomtatványon aláírással ellátott nyilatkozatot kell tennie arról, hogy az általa benyújtott anyag saját szellemi terméke.

A pályázó a nyomtatvány aláírásával elfogadja, hogy a pályázat megnyerése esetén a LOSZ érdekeit szem előtt tartva, egy éven keresztül képviseli a lakberendezői szakmát, nyilatkozataiban, publikációiban lojális magatartást tanúsít a pályázatot kiíró Szövetség iránt. Az aláírt, szkennelt nyilatkozatot e-mailben a losz@lakberendezok.hu címre kérjük beküldeni.

Minden pályázó azonosítószámot kap, melyet a beadandó pályázaton fel kell tüntetni. Az azonosítószámot a nyilatkozat és – külső pályázó esetén – a regisztrációs díj beérkezését követően e-mailben küldjük meg. A pályázó azonosítására ez a szám szolgál, a pályázati anyagra személyes adatokat kiírni nem szabad, ennek megsértése kizárást von maga után!

Pályázni lehet minden, a lakberendezői tevékenységhez tartozó megvalósított munkával.

Nem lehet pályázni olyan megvalósult munkával, melynek valamely része bármilyen formában (rajz, fotó) már bemutatásra került előző, a Szövetség által kiírt Év Lakberendezője pályázat bármely kategóriájában.

Az „Év Lakberendezője 2015” cím csak akkor kerül kiosztásra, ha a bíráló bizottság a beérkezett pályázatokat mennyiségileg és minőségileg megfelelőnek találja.

A szakmai zsűri a pályázat értékelésekor a tabló összeállítását, logikáját, kivitelét is pontozza, ezért a pályázó érdekeit szem előtt tartva, a pályázat tisztaságának védelme miatt, a pályázó a szakmai zsűri értékelése előtt semmilyen módon nem publikálhatja a pályázatra összeállított, kész tablót (weboldal, facebook, blog, sajtó, stb.), ellenkező esetben a pályázatból kizárásra kerül. A pályázat természetesen tartalmazhat olyan enteriőröket, amik már más formában megjelentek a médiában, hiszen ez a pályázó szellemi tulajdona.

Ha a pályázat elbírálása előtt kiderül, hogy a pályázó nem felel meg a pályázati feltételeknek, azonnal kizárásra kerül a pályázatból.

Ha a pályázat elbírálása után derül ki, hogy a díjazott pályázó nem felelt meg a pályázati feltételeknek, a cím azonnal visszavonásra kerül.

Kizárás vagy a díj visszavonása esetén sem igényelhető vissza a részvételi díj, és a pályázó jogosulatlanná válik az elnyert cím használatára.

A szakmai zsűri által kizárt pályaművek a közönségszavazáson részt vehetnek.

Leadás helye, határideje:

2016. március 11. 16 óráig, a LOSZ Titkárságán. (MaxCity Áruház, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a, II. emelet 219. üzlet.)
A pályázatot személyesen kell leadni a LOSZ irodában, nyitvatartási időben, illetve kivételes esetben előre, Tisza Zsuzsa titkárral egyeztetett időpontban.
Telefon: +36 20 428 2739

Az átvételről igazolás készül.

Az iroda nyitva tartása: hétfőtől péntekig 10.00-16.00 óráig.

Teljes pályázati kiírás letöltése

A szerző legújabb cikkei
Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások